top of page

Over het Talent Acquisitie event


event micro talent acquisitie

Optimaliseer de Digitale Sollicitatiebeleving in België

Het werven van talent is nog nooit zo uitdagend geweest als vandaag de dag. De arbeidsmarkt is krap, en potentiële kandidaten hebben hogere verwachtingen dan ooit als het gaat om hun digitale sollicitatiebeleving. In het licht van deze uitdagingen heeft TalentAcquisitie.be het initiatief genomen om wervingsverantwoordelijken en employer branding experts uit België samen te brengen voor een dag vol inspiratie, kennisdeling, referenties en waardevolle contacten.


De Uitdaging van Vandaag
visual TalentAcquisitie.be

In een tijdperk waarin digitale technologieën de manier waarop we werven en solliciteren drastisch hebben veranderd, is het van cruciaal belang voor organisaties om zich aan te passen en te excelleren in hun digitale sollicitatieprocessen. Het aantrekken van toptalent en het behouden van een sterke employer brand zijn niet langer een keuze maar een noodzaak. Dit is precies waar TalentAcquisitie.be om de hoek komt kijken.


Wat is TalentAcquisitie.be?


TalentAcquisitie.be is een exclusief evenement dat in het teken staat van recruitment marketing, employer branding en wervingsverantwoordelijken in België. Het doel van het evenement is om deelnemers te voorzien van de nodige inzichten en inspiratie om hun digitale sollicitatiebeleving te optimaliseren. Dit gebeurt door middel van informatieve sessies, boeiende sprekers en praktijkvoorbeelden van Belgische bedrijven die succesvol zijn in creatief rekruteren met digitale werving, employer branding en/of recruitment marketing.


Inspiratie en Kennisdeling


Het programma van TalentAcquisitie.be omvat enkele keynotes en break-out sessies waarin bedrijven met bewezen track records op het gebied van online rekruteren, mogelijks samen met hun partner, best practices delen.

Deelnemers zullen waardevolle inzichten kunnen opdoen en leren van de ervaringen van anderen. Dit is een unieke opportuniteit om te ontdekken hoe toonaangevende Belgische organisaties het verschil maken in hun wervingsinspanningen.


Netwerkmogelijkheden


Naast de informatieve sessies is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Tijdens de pauzes en de lunch kunnen deelnemers contact leggen met collega's uit de branche, waarbij ze nieuwe connecties kunnen opdoen en bestaande relaties kunnen versterken. Het delen van kennis en ervaringen is een belangrijk onderdeel van TalentAcquisitie.be.Een van de hoogtepunten van het evenement is de uitreiking van de "TalentAcquisitie.be Award voor beste digitale sollicitatiebeleving van België"


podium talent acquisitie award

TalentAcquisitie.be neemt namelijk toonaangevende Belgische bedrijven onder de loep en beoordeeld hun digitale sollicitatieprocessen. In aanloop naar het evenement zullen de genomineerden worden bekend gemaakt die strijden om de prijs van "Beste digitale sollicitatiebeleving van België 2024".


Uit deze genomineerden zal een onafhankelijke jury de uiteindelijke winnaar selecteren. Voor de afsluitende receptie zal deze onderneming met de allerbeste digitale sollicitatiebeleving van België worden bekroond met een prestigieuze award en een bijbehorend Employer Brand Label als erkenning van hun inzet om kandidaten een naadloze en aantrekkelijke sollicitatie-ervaring te bieden.


Klaar voor de Toekomst van online rekruteren?


TalentAcquisitie.be komt allicht op het perfecte moment. Het evenement biedt waardevolle inzichten en praktische tips om de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt aan te gaan. Als u als talentacquisitiemanager of employer branding professional wilt blijven concurreren en excelleren in uw vakgebied, mag u TalentAcquisitie.be niet missen.


 

TalentAcquisitie.be beoogt uw succes in het aantrekken en behouden van toptalent in de Belgische arbeidsmarkt.


Mis dit waardevolle evenement niet en blijf op de hoogte van alle updates omtrent datum & locatie, sprekers, programma en tickets!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page