top of page

Talent Acquisitie Award België

Win Erkenning voor Uw Digitale Sollicitatiebeleving

winnaar award

Wilt u eruit springen in digitale werving? Bij TalentAcquisitie.be geven we u de kans om uw organisatie te onderscheiden en te laten zien dat u toewijding hebt voor een naadloze en aantrekkelijke sollicitatie-ervaring. Durft u de uitdaging aan?


Deelname is Simpel: Registreer Nu

Het enige dat u hoeft te doen, is uzelf en uw organisatie registreren via onderstaande link om kans te maken op de "TalentAcquisitie.be Award voor beste digitale sollicitatiebeleving van België 2024". Op die manier voegt u uw organisatie toe aan onze lijst, mocht u er nog niet op staan.


ObjectieF Onderzoek

Het objectieve onderzoek naar de digitale sollicitatiebeleving zal een grondige analyse omvatten van verschillende aspecten van de sollicitatieprocessen van de geselecteerde en deelnemende bedrijven. Er worden hierbij verschillende criteria gehanteerd.

Op basis van deze objectieve metingen zullen de vijf bedrijven die de hoogste scores behaalden genomineerd worden.

De uiteindelijke winnaar van de "Beste Digitale Sollicitatiebeleving" award zal worden bepaald door het objectieve oordeel van onze vakjury, die zal worden samengesteld uit Industry Experts. Hun expertise en onpartijdige beoordeling zullen de doorslag geven bij het kiezen van de winnaar die uitblinkt in het bieden van een uitmuntende digitale sollicitatie-ervaring.De Beloning: Prestigieuze Award en Employer Brand Label

TalentAcquisite.be label

De winnaar ontvangt niet alleen de TalentAcquisitie.be Award, maar ook een bijbehorend Employer Brand Label.

Dit is uw kans om te schitteren in digitale werving!


Registreer nu voor de TalentAcquisitie.be Award 2024!


 

Disclaimer: De resultaten van uw organisatie worden niet gedeeld, niet met u en niet met anderen. Alleen de cijfers van de winnaar en de algemene cijfers van het rapport worden gedeeld, waar u een kopij van zal ontvangen. Daarnaast wordt dit onderzoek door mensen gevoerd en kan TalentAcquisitie.be geenszins foutgevoeligheid uitsluiten.

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page